CRVENA ZVEZDA SE PONOVO OGLASILA: Partizan poslao dopis Zajednici Superlige zbog pomeranja derbija, iz LJutice Bogdana obrazložili odluku

Novosti online

17. 02. 2023. u 16:25

FUDBALSKI KLUBA PARTIZAN je ovoga jutra poslao dopis Zajednici Superlige reagujući na odluku da se večiti derbi pomeri za dan ranije u odnosu na prvobitno planirani termin, a ubrzo je stigla i reakcija Crvene zvezde.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Партизан послао допис Заједници Суперлиге због померања дербија, из Љутице Богдана образложили одлуку

foto: EPA

Naime, oglasili su se i iz crveno-belog tabora i obrazložili razloge odluke da se danas i zvanično puste u prodaju karte koje za datum odigravanja ovog okršaja ima utisnut 1. mart, umesto 2. marta, što je bio prvobitni termin odigravanja ovog meča.

- Na osnovu godišnjeg rasporeda kalendara takmičenja FSS 24.kolo Superlige Srbije je zakazano za 1. mart.

Termin redovnog kola prema godišnjem rasporedu i javnim podacima objavljenim od strane Superlige i FSS je 1. mart . Za eventualno pomeranje termina meča je neophodna saglasnost oba tima.

Crvena zvezda nije saglasna sa eventualnom izmenom termina utakmice pre svega zbog činjenice da su karte već puštene u prodaju prema definisanom terminu, da se očekuje veliki broj navijača iz inostranstva koji su već bukirali letove i hotele, kao i da će brojni Zvezdini navijači dan posle derbija biti na utakmici Evrolige u košarci koju Crvena zvezda igra u Minhenu.

U fudbalu je praksa da se utakmice igraju na svaka tri dana, što je ustalom bio slučaj  mnogo puta i sa našim Klubom. 

Svako drugo tumačenje je zamena teza i netačno informisanje javnosti - stoji u saopštenju rukovodstva iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana