KARABATIĆ IMA PROBLEMA SA ZDRAVLJEM: Francuz mora na neki period da prekine karijeru

Novosti online

17. 02. 2023. u 11:21

JEDAN od najboljih rukometaša sveta Nikola Karabatić ima zdravstvene probleme i prinuđen je da na neki period prekine karijeru.

КАРАБАТИЋ ИМА ПРОБЛЕМА СА ЗДРАВЉЕМ: Француз мора на неки период да прекине каријеру

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Pari Sen Žermen, klub za koji nastupa sjajni Francuz, saopštio je da će morati da pauzira tri meseca zbog flebitisa desne noge.

Flebitis predstavlja stanje u kojem dolazi do upale i stvaranja ugrušaka u površinskim venama. S obzirom na to da je to van okriva sportske medicine, moraće da se leči u skladu sa problemom. On za vreme oporavka neće smeti ni da trenira sa ekipom.

- Karabatić će morati da sledi terapiju koja se temelji na antikoagulansima. Ovaj tretman nije kompatibilan s kontaktnim sportom na visokom nivou pa će igrač biti odsutan najmanje tri meseca - saopštio je PSŽ.

Ovaj 38-godišnjak je u karijeri praktično osvojio sve. Bio je šampion Evrope sa Monpeljeom, Kilom i Barselonom, dok je sa Francuskom tri puta bio prvak Evrope, četiri puta sveta i tri puta je dolazio do zlata na Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO: Kup Radivoja Koraća: Crvena zvezda - Borac, atmosfera u hali tokom polufinala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave