PARTIZAN PROTIV ŠERIFA: Evo gde možete da gledate prenos Lige konferencija iz Moldavije

Novosti online

16. 02. 2023. u 12:04

ZA FUDBALERE Partizana ovog četvrtka počinje evropsko proleće. Utakmica u Kišinjevu biće odigrana bez prisustva navijača po nalogu Bezbednosnih službi Moldavije, ali gledaoci u Srbiji moći će dda gledaju ovaj meč.

ПАРТИЗАН ПРОТИВ ШЕРИФА: Ево где можете да гледате пренос Лиге конференција из Молдавије

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica je zakazana za 21 sat, a revanš je na programu 23. februara u Beogradu. Meč će suditi arbitri iz Nemačke na čelu sa Harmom Osmersom.

Partizan je osvojio drugo mesto na tabeli grupe D Lige konferencija, dok je Šerif bio treći u grupi E Lige Evropa.

Trener crno-belih Gordan Petrić rekao je da bi bio zadovoljan utakmicom od nula do jednog gola.

- Dobar rezultat za nas bi bio 0:0, 1:0, i 0:1, ali generalno ima tu da se igra dosta, jedna utakmica danas, druga za sedam dana, tako da ćemo videti gde će nas to odvesti.

Direktan prenos za gledaoce iz Srbije obezbedile su Radio-televizija Srbije na svom prvom kanalu, odnosno TV Arena sport na svom Premijum jedan kanalu, dok će čitaoci "Novosti" imati priliku da na našem portalu prate tekstualni prenos uživo.

BONUS VIDEO - Petrić utučen nakon bolnog poraza

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije