NATHO I FILIPOVIĆ PRED ŠERIF: ''Čeka nas težak meč ali sve zavisi od nas''

Novosti online

15. 02. 2023. u 12:31

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je danas da "crno-bele" očekuje teška utakmica protiv Šerifa u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

НАТХО И ФИЛИПОВИЋ ПРЕД ШЕРИФ: Чека нас тежак меч али све зависи од нас

Foto: FK Partizan / Sandić foto

- Pre svega, čeka nas težak meč. Šerif je dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Biće težak meč za obe strane - rekao je Natho uoči polaska ekspedicije Partizana za Moldaviju. Utakmica će biti odigrana sutra od 21 sat u Kišinjevu bez prisustva navijača.

- Gledali smo i analizirali igru Šerifa. Znamo skoro sve što nam je potrebno. Pripremili smo se i bićemo spremni sutra - dodao je Natho za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Fudbaler Partizana Aleksandar Filipović izjavio je da utakmica u Moldaviji neće da bude laka.

- Ništa ne menja to što neće da bude navijača, pošto igramo na gostujućem terenu. Sigurno je da neće da bude lako, jer je Šerif jedna organizovana ekipa. Analizirali smo ih, znamo njihove vrline i slabosti. Potrudićemo da se sa pozitivnom ishodom vratimo u Beograd - rekao je Filipović.

Šerif će sutra protiv Partizana odigrati prvi zvanični meč u ovoj godini.

- Ovo im je prva zvanična utakmica u prolećnom delu i to je dobro jer nemaju kontinuitet takmičarskih mečeva. Videćemo šta će suta da bude, ali sve zavisi od nas - zaključio je Filipović.

BONUS VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: "Moja naivnost i dobrota su nas koštale

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)