PORODIČNA TRAGEDIJA TURSKOG TRENERA: Ajhan Tembeloglu očajan, u razornim zemljotresima izgubio 15 članova porodice (FOTO)

Novosti online

06. 02. 2023. u 19:00

BROJ žrtava dva katastrofalna zemljotresa koja su pogodila jugoistok Turske i sever Sirije iz časa u čas je sve veći, a mežu stradalima ima mnogo sportista i sportskih poslenika. Pravu tragediju doživeo je Ajhan Tembeloglu, pomoćni trener osvajača turskog Kupa, Sivaspora.

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА ТУРСКОГ ТРЕНЕРА: Ајхан Тембелоглу очајан, у разорним земљотресима изгубио 15 чланова породице (ФОТО)

Foto Tanjug/AP

Među više od 2300, do sada potvrđenih smrti, nalazi se 15 članova Tembelogluove porodice! 

Dva razorna (7,8 i 7,5 stepeni) i više manjih zemljotresa pogodili su Region jugoistične Anadolije. Hiljadee ljudi ostali su pod ruševinama, a u tku je velika akcija spašavanja.

Strahuje se da će broj žrtava biti mnogo veći jer se iz sata u sat pronalaze novi mrtvi

- Veoma nam je žao zbog svih stradalih. Naše saučešće. Prvo smo ujutro pozvali našeg trenera golmana Čengiza. Saznali smo za njihovu situaciju. Jako nam je žao zbog jednog od pomoćnih trenera, Ajhana Tembeloglua. Preminulo je 15 članova njegove porodice. U Sivasu pada jak sneg i to otežava situaciju. Živimo u veoma teškom danu i kao klub daćemo sve od sebe da pomognemo - objavio je tehnički direktora kluba, Riza Džalimbej. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)