DEBI IZ SNOVA: Mladom srpskom napadaču samo 17 sekundi trebalo da postigne gol za novi klub (VIDEO)

Novosti online

05. 02. 2023. u 22:10

MLADI srpski fudbaler Marko Lazetić prešao je iz Milana u austrijski Altah na pozajmicu i ako je sudititi po prvoj utakmici napravio je dobar potez.

ДЕБИ ИЗ СНОВА: Младом српском нападачу само 17 секунди требало да постигне гол за нови клуб (ВИДЕО)

FOTO: FSS

Naime, bivši igrač Crvene zvezde je postigao gol na debiju za klub koji trenera legendarni Nemac Miroslav Klose i za prvenac mu je bilo potrebno svega 17 sekundi.

On je rekorder "pancera" po broju golova za reprezentaciju (71 na 137 utakmica), a i rekorder svetskih prvenstava po broju pogodaka na Mundijalima - 16.

Lazetić se u strelce upisao na pripremnoj utakmici protiv nemačkog niželigaša Ilertisena, kada je u kontri lako u šesnaestercu pretrčao svog čuvara i iz teškog ugla plasirao loptu u gol pored golmana.

Podsetimo, ovaj 19-godišnjak je prethodne zime postao deo Milana, koji je za njegov transfer platio Crvenoj zvezdi 5.000.0000 evra, ali nije uspeo da se nametne u velikanu sa "San Sira", pa je prosleđen na pozajmicu u Altah.

Njegov novi klub je 10. u austrijskoj Bundesligi koja ima 12 članova.

BONUS VIDEO: Crvena zvezda i Vojvodina - Siniši Mihajloviću u čast

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a