"ZNA SE DA ĆE ZVEZDA DA OSVOJI TITULU": Mihin bivši saigrač najavio spektakl u subotu i otkrio kakva se jedino fudbalska borba vodi u Srbiji

Novosti online

03. 02. 2023. u 22:21

BIVŠI golman Crvene zvezde i saradnik Siniše Mihajlovića Aleksandar Kocić izjavio je danas za Tanjug da na utakmici u subotu očekuje dolazak velikog broja ljubitelja fudbala i poštovalaca Siniše Mihajlovića.

ЗНА СЕ ДА ЋЕ ЗВЕЗДА ДА ОСВОЈИ ТИТУЛУ: Михин бивши саиграч најавио спектакл у суботу и открио каква се једино фудбалска борба води у Србији

FOTO: Tanjug/AP

Kocić kaže da je spektakl koji se očekuje u subotu organizovala Vojvodina i da je to "baš ono što je Mihajlović zaslužio i kao čovek i kao sportista".

Na pitanje da li neko može u drugom delu prvenstva da ugrozi crveno-bele, rekao je da su verovatnoće za to male uzimajući u obzir prednost od deset bodova.

- Mislim da se zna da će Crvena zvezda osvojiti titulu, sad samo ostaje da se vidi borba za kup Srbije - izjavio je Kocić.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA: U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri