SELIDBA SA "MARAKANE": Igrač koji je Crvenoj zvezdi doneo pobedu na pripremama - otišao u inostranstvo

Novosti online

03. 02. 2023. u 15:55

CRVENA zvezda je obavila još jedan transfer.

СЕЛИДБА СА МАРАКАНЕ: Играч који је Црвеној звезди донео победу на припремама - отишао у иностранство

Foto: N. Paraušić

Istina, u vidu pozajmice.

Krilo Nemanja Motika, koji je svojevremeno plaćen minhenskom Bajernu 1.500.000 evra, u narednom periodu igraće u Austriji.

- Mladi fudbaler Crvene zvezde Nemanja Motika će do kraja sezone nastupati za Austriju Lustenau na pozajmici. Talentovani ofanzivac će imati priliku da se nastupima u austrijskoj Bundesligi nametne šefu stručnog štaba i izbori za povratak u crveno-beli tabor - navode sa "Marakane".

Trener crveno-belih, Miloš Milojević, je ovom 19-godišnjaku pružio šansu i na pripremama. On je uzvratio pobedničkim golom protiv Nefčija, no to nije bilo dovoljno za ostanak u taboru srpskog šampiona, za kog je protiv svog "novog kluba", Austrije Lustenau, odigrao 22 minuta i pomogao ekipi da, preko Mitrovića, postigne pogodak za konačnih 3:2.

Nemanja Motika ove sezone nije odigrao nijedan meč u Superligi Srbije, a zabeležio je svega 22 minuta u crveno-belom dresu - 19 protiv Ferencvaroša i tri protiv Mačve u Kupu Srbije.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)