ALEKSANDAR MITROVIĆ OVO ČEKA! Fulam na korak od dovođenja još jednog standardnog reprezentativca Srbije

Tanjug

27. 01. 2023. u 15:27

FUDBALSKA reprezentacija Srbije svog najboljeg strelca ima u taboru Fulama, a tamo bi Aleksandar Mitrović mogao da dobije još jednog sunarodnika, ujedno i saigrača iz nacionalne selekcije.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ОВО ЧЕКА! Фулам на корак од довођења још једног стандардног репрезентативца Србије

Foto: Profimedia

Jučerašnja informacija da su čelnici FK Torino odbili ponudu Fulama od osam miliona evra za srpskog fudbalera Sašu Lukića, kako su to preneli italijanski mediji, nije obeshrabrila "kolibare".

Menadžer Fulama Marko Silva želi da Lukić pojača londonski klub do kraja zimskog prelaznog roka, koji se u većini najjačih evropskih liga završava kad i januar.

Kako ističe jedan od najbolje obaveštenih ljudi o fudbalskim transferima, Italijan Fabricio Romano, "Fulam insistira da se Saša Lukić dovede, i pored one početne ponude od osam miliona (koja je odbijena). Trener Torina Jurić kaže da je Lukić vrhunski igrač, tako dobar, i da zna da nije lako bilo kom klubu na svetu da produži saradnju sa takvim fudbalerima, ali će videti šta će na kraju ispasti."

Podsetimo, Lukić je igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, a naš nacionalni tim eliminisan je već posle grupne faze Mundijala. 

Torino se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u evropska klupska takmičenja naredne sezone.

Lukić (26) ima ugovor sa italijanskim klubom do juna naredne godine. On je ponikao u Partizanu, a član je Torina od 2016. godine.

Saša Lukić je za Torino odigrao 161 meč i postigao je 14 golova. Za reprezentaciju Srbije dva puta se upisao u strelce na 35 mečeva. 

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili