FUDBALSKI "MANGUP" NA TATU: Sin Dejana Stankovića iznervirao Dušana Tadića i sve navijače Ajaksa

Novosti online

26. 01. 2023. u 23:00

DUŠAN Tadić je želeo da ponovo bude u centru pažnje na meču FK Ajaks, ali ovoga puta mu je tu ulogu "ukrao" - sin Dejana Stankovića, Filip.

ФУДБАЛСКИ МАНГУП НА ТАТУ: Син Дејана Станковића изнервирао Душана Тадића и све навијаче Ајакса

Tviter / Serija A

Posle gostovanja u Roterdamu, ekipi Fejenorda, kada je Tadić kreirao akciju kojom su njegovi "kopljanici" izbegli poraz, amsterdamski gigant je šampionsku trku nastavio naizgled "lakšim zalogajem" - dočekao je 16-plasirani Volendam.

U pitanju je tim koji ne samo da je u zoni ispadanja, već na 17 prvenstvenih nastupa ostvario samo tri pobede, a od toga svega jednu u gostima.

Ajaks, možda, usled nove (mahom letošnje) prodaje svojih zvezda, ne igra baš dobro kao minulih godina, ali i dalje mašta o tituli, pa je "lagan posao" trebalo da ga vrati na pobedničke staze.

Ali, Filip Stanković se potrudio da od takvog posla ne bude ništa.

Filip Stanković sa ocem Dejanom / FOTO: Printskrin/Instagram/Dejan Stanković

Mladi golman, koji je u Volendamu na pozajmici iz Intera, imao je šest odbranjenih šuteva koji su išli u mrežu koju je čuvao, a pritom je njegov saigrač Mirani golom postignutim glavom (VIDEO) u 59. minutu najavio senzaciju.

Ajaks se spasio velike blamaže "polu-volej" pogotkom Kudusa (VIDEO) u 80. minutu, ali je ipak veoma razočarao svoje pristalice osvojivši samo bod protiv autsajdera.

Sin Dejana Stankovića, junak gostiju i "njihovog" remija, za to je najveći krivac: Ajaks, za koji je Dušan Tadić odigrao svih 90 minuta, šutirao je čak 31 put na ovom meču, golman Volendama je imao pomenutih šest odbrana a samo jednom je savladan. Sa druge strane, gosti su iz jedinog šuta u okvir gola (od dva upućena na utakmici) - postigli pogodak.

Prvenstvo Holandije u fudbalu - tabela

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN OBRAZOVANJA: Učenje za trajni mir