NEVEROVATAN PENAL DOSUĐEN NA MEČU MILAN-VERONA: Mladi defanzivac je hteo da "propadne u zemlju" zbog ovog kiksa (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2023. u 21:06

MLADI defanzivac Verone skrivio je neverovatan jedanaesterac protiv Milana na meču italijanske Primavere.

НЕВЕРОВАТАН ПЕНАЛ ДОСУЂЕН НА МЕЧУ МИЛАН-ВЕРОНА: Млади дефанзивац је хтео да пропадне у земљу због овог кикса (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Fudbal nam je priredio sijaset bizarnih situacija i penala, ali retko nešto ovog tipa. Sudija je prekinuo akciju Milana protiv Verone u Primaveri, pa su gosti trebali da krenu u napad.

Golman Verone uzeo je loptu u ruke, a onda ju prosledio do svog saigrača, koji je napravio previd, te je loptu zaustavio rukom u želji da izvede gol-aut, pritom ne znajući da je to već učinjeno.

Sličan potez dogodio se prošle sezone u Seriji A tokom utakmice Bolonje i Torina, kada su u akciji bili golman Bolonje Skorupski i njegov saigrač Gari Medel.

Susret Milan i Verone na krjau je završen rezultatom 1:1. Pomenuti skrivljeni penal u gol je pretvorio El Hilali u 77. minutu, samo četiri minuta nakon što je Verona povela golom Kalabrezea.

Milanovi juniori su mnogo slabiji od seniora, pa se nalaze tek na 13. mestu sa 17 bodova, dok je Verona 11. sa 20 bodova. Na vrhu je Roma sa 29 bodova, koliko ima i Torino.

Primavera je liga u kojoj igraju mlađi igrači timova iz Serije A i koji bi trebali da budu budućnost, ali u slučaju Milana postoji opravdana zabrinutost jer mladi fudbaleri slavnog kluba ne igraju baš najbolje, iako je istina da je na San Siru oduvek bilo velikih talenata.

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna