"ON JE PROŠLE GODINE POKAZAO ŠTA MISLI O MENI": Novak Đoković izjavom šokirao Australijance, Srbin nikada ne zaboravlja

Novosti online

23. 01. 2023. u 14:48

Novak Đoković uvek sa velikim poštovanjem priča o svojim rivalima, ali među njima ima onih koji baš sa poštovanjem ne govore o njemu.

ОН ЈЕ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ ПОКАЗАО ШТА МИСЛИ О МЕНИ: Новак Ђоковић изјавом шокирао Аустралијанце, Србин никада не заборавља

Foto: AP

A jedan od njih je i Aleks de Minor, koji nikada nije krio svoj animozitet prema Srbinu.

Znamo kroz šta je Nole prošle godine prošao u Australiji, a znamo i šta je tada pričao njegov današnji rival. Nakon što je Đokoviću oduzeto pravo da se takmiči prošle godine na Australijan openu, De Minor je rekao:

- Mislim da je to veoma interesantno. To je sve što ću reći. Ali hej, tako je kako je. Samo se nadam da će i drugim teniserima biti odobreno izuzeće, da će svi oni ispuniti uslove.

Novaka smo pitali na konferenciji za štampu, posle ubedljive pobede protiv Australijanca, kako je proteklo rukovanje na mreži i kakvo mu je mišljenje o De Minoru. 

- Nemam nikakav odnos sa njim. Ja njega poštujem kao svog rivala i kolegu, kao što i sve poštujem. Nemam nikakav problem da se javim njemu i njegovom timu, porodici. Nemam problem da čestitiam kada neko to zasluži. Nemam nikakvu komunikaciju sa njim, on je pokazao šta misli o meni prošle godine. Kakav odnos da gradim sa njim? - rekao je Nole.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili