KLOP BIRANIM REČIMA O BAJČETIĆU: Vrata su mu otvorena, jedna je od retkih pozitivnih stvari

Novosti online

21. 01. 2023. u 22:50

LIVERPUL nastavlja da posrće u Premijer ligi. Crveni su remizirali sa Čelsijem (0:0), a uprkos nerešenom rezultatu trener tima sa "Enfilda" Jirgen Klop biranim rečima govorio je o mladom Stefanu Bajčetiću.

КЛОП БИРАНИМ РЕЧИМА О БАЈЧЕТИЋУ: Врата су му отворена, једна је од ретких позитивних ствари

Foto: AP

Ovaj 18-godišnjak rođen u Vigu na terenu je bio do 82. minuta. Pružio je dobru partiju u jednom od derbija kola i zaradio žuti karton u prvom poluvremenu.

- Nema mnogo toga dobrog u našoj situaciji, ali to očigledno otvara prostor za mlade igrače. Očigledno je to jedna od retkih pozitivnih stvari, naročito Stefan. Tu su vrata, nisam bio siguran koliko su bila otvorena, ali on je utrčao i to je sasvim jasno. Moramo sa njim biti pomalo oprezni, mlad je. Dobio je žuti karton i nisam siguran koliko je tu skrivio. Malo se umorio, ali je bio zaista dobar. Svaki igrač koji je umoran i sa žutim kartonom je rizik, i to nismo hteli. Ipak, bio je zaista dobar - rekao je Klop.

Ovo je mladom vazisti bio četvrti meč u Premijer ligi i uspeo je jednom da se upiše u strelce.

 

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM: Odlazak Pelea „kralja“ fudbala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna