ĆAVI ŠOKIRAN ZBOG ALVESA: "Ne mogu da verujem da je Dani to uradio!"

Novosti online

21. 01. 2023. u 19:30 >> 19:32

TRENER Barselone Ćavi Ernandes izjavio je da je "u stanju šoka" otkad je čiuo da je njegov bivši saigrač Dani alves uhapšen po optužbi za seksualni napad.

ЋАВИ ШОКИРАН ЗБОГ АЛВЕСА: Не могу да верујем да је Дани то урадио!

FOTO: AP/Tanjug

Najtrofejniji fudbaler u istoriji zadržan je u pritvoru u Barseloni, a u međuvremenu je dobio otkaz u svom meksičkom klubu Pumas UNAM.

Alves je u Barseloni igrao od 2008-2016. godine kad mu je Ćavi bio saigrač, a nakratko je tokom prošle sezone opet nastupao za katalonski klub, sada pod palicom legendarnog veziste.

- Teško je uopšte govoriti o tome. Mislim, iznenađen sam kao i svi, zbunjen i u stanju šoka. Osećam se loše zbog Danija i sve me ovo čudi, poznajući ga iz vremena dok je bio odžvde s nama - rekao je Ćavi, dodavši da treba pustiti da sve bude rešeno po zakonu. 

Alvesa je jedna žena optužila da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine, da ju je dodirivao protiv njene volje. Iskusni 39-godišnji desni bek, najtrofejniji igrač u istoriji fudbala sa 46 titula (48 ako se računaju dve juniorske sa reprezentacijom Brazila), tokom karijere igrao je za Baiju, Sevilju, Barselonu, Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paulo. Bio je član selekcije Brazila na nedavnom svetskom prvenstvu u Kataru.

BONUS VIDEO 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!