KRISTIJANO RONALDO ODABRAO KLUB SINU: Ništa od Real Madrida, nova destinacija naslednika jednog od najvećih iznenadiće mnoge

Novosti online

15. 01. 2023. u 16:00

UPRKOS informaciji da će Kristijano Junior, naslednik Kristijana Ronalda, karijeru nastaviti u akademiji Real Madrida to neće biti slučaj. Štaviše, može se reći da je slavni Portugalac potpuno iznenadio izborom novog kluba za svog sina.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО ОДАБРАО КЛУБ СИНУ: Ништа од Реал Мадрида, нова дестинација наследника једног од највећих изненадиће многе

FOTO: Printskrin/Cristiano/Instagram

Kada je Ronaldo napustio Mančester junajted isto je uradio i njegov sin. Najpopularniji fudbaler današnjice je odlučio da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji pošto je potpisao za Al-Nasr.

Tada se činilo da će se putevi oca i sina razdvojiti jer su brojni mediji objavili vest kako će Kristijano Junior raditi na svom potencijalu u omladinskim selekcijama Real Madrida.

Ipak, to neće biti slučaj. Talentovani mališan će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, što svakako zvuči neverovatno i predstavlja veliko iznenađenje.

Saudijska Arabija nije fudbalska zemlja i svakako se ne smatra idealnom za razvoj mladih igrača, međutim Ronaldo je smatrao drugačije, verovatno u želji da njegov miljenik bude uz njega.

Tako je Kristijano Junior priključen Mahd akademiji, ekipi koja igra omladinske lige u Saudijskoj Arabiji. 

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju