VELIKI SKANDAL! Uništena karijera najvećeg svetskog talenta? Velikani su mogli da ga dovedu "za DŽ", ali su zbog ovoga odustali

Novosti online

13. 01. 2023. u 16:49

VELIKI skandal trese svetski fudbal zbog ponovonog lažiranje godina igrača. U centru svega ponovo jedan igrač afričkih korena, i to ni više ni manje nego po mnogima najveći svetski talenat, Jusufa Mukoko. Brojni veliki klubovi bili su zainteresovani za njegov potpis, ali posle ovoga više ništa neće biti isto.

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ! Уништена каријера највећег светског талента? Великани су могли да га доведу за Џ, али су због овога одустали

FOTO: EPA

Naime, rukovodstva Čelsija i Njukasla odustala su od angažovanja fudbalera Borusije i nemačkog reprezentativca kamerunskog porekla, jer navodno igrač kluba iz rurske nema 18 godina, nego četiri više, prenose nemački i britanski mediji.

Nemački "Bild" tvrdi da je prošle godine pronađena krštenica fudbalera, koji se zove Jusufa Mohamadu, a navodno je rođen 2000. godine. 

Nemački mediji tvrde da ova krštenica pripada Mukoku, a tim povodom "Dejli mejl" je kontaktirao čelnike Fudbalskog saveza Nemačke (DFB), koji nisu želeli da komentarišu ove informacije.

Mukoko se doselio u Nemačku 2014. godine, a rođen je u Kamerunu. On je sjajnim igrama ove sezone skrenuo pažnju velikih evropskih klubova, a nedavno je odbio da produži ugovor sa Borusijom, kojim bi zarađivao šest miliona evra po sezoni.

Mukoko ima ugovor sa Borusijom do kraja sezone, a za njega su zainteresovani, barem bili, Barselona, Čelsi, Njukasl.

"Bild" ističe da će ovi klubovi odustati od angažovanja Mukoka, i to bez obeštećenja, jer je navodno slagao za godine starosti, a sve ovo moglo bi potpuno da uništi karijeru momka enormnog potencijala, naslednika Erlinga Holanda i Kilijana Mbapea.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)