NAGRAĐIVANJE U ADMIRALBETU NE PRESTAJE – 2000 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE

Promo

30. 12. 2022. u 10:00

AdmiralBet nastavlja da časti i nakon završenog Mundijala i za sve nove igrače pripremio je 2000 dinara bonusa dobrodošlice bez depozita

НАГРАЂИВАЊЕ У АДМИРАЛБЕТУ НЕ ПРЕСТАЈЕ – 2000 РСД БОНУСА ДОБРОДОШЛИЦЕ

FOTO: AdmiralBet promo

U prethodnih mesec dana bili smo svedoci zaista neverovatno uzbudljivih situacija, iznenađenja i senzacija i sve to na Svetskom prvenstvu u Kataru a tome je sada, trijumfovanjem Argentine u najspektakularnijem finalu ikada, došao kraj.

Mundijal se završio ali ne i vreme za nagrađivanje, barem kada je reč o bonusima u AdmiralBetu. Znajući koliko energije i vremena ste uložili u ovo, po mnogo čemu, specifično SP u Kataru, AdmiralBet je odlučio da sve ljubitelje sportskog klađenja nastavi da nagrađuje sa duplo većim bonusom dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara bez depozita.

Zašto da iznenađenja i nagrađivanja stanu sa završetkom turnira u Kataru? Ovo su zaista sjajne vesti, posebno za vas koji ste, iz određenih razloga, bili sprečeni da iskoristite ovu sjajnu AdmiralBet ponudu.

Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete vaš nalog na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji i odmah nakon toga će vam stići 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita.

Dobijena bonus sredstva, svi novi igrači mogu da iskoriste po sopstvenom izboru - za duplo više zabave na slotovima kao i za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko već danas odigrate tiket i želite da prekratite vreme do sledeće utakmice, bonus možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji i sajtu čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima su od nedavno i Habanero slotovi.

Trenutno je u toku i Novogodišnji MIX turnir koji morate da isprobate i koji, u duhu predstojećih praznika, donosi sjajne poklone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!