KRENULA I VOJVODINA: Novosađani počeli pripreme za nastavak sezone

Tanjug

27. 12. 2022. u 20:02

FUDBALERI Vojvodine zvanično su danas počeli pripreme za nastavak sezone, saopštio je novosadski klub.

КРЕНУЛА И ВОЈВОДИНА: Новосађани почели припреме за наставак сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović poželeo je igračima dobrodošlicu pred početak priprema i nastavak sezone. Nakon toga igrači su istrčali na teren SC "Vujadin Boškov" gde će biti i odrađen prvi deo priprema.

Fudbaleri novosadske "stare dame" treniraće kod kuće do 11. januara, nakon čega sledi put u Tursku na glavni deo priprema. Tokom perioda od 12. do 27. januara, ekipa će odigrati šest kontrolnih utakmica, a imena protivnika biće naknadno poznata.

Šef stručnog štaba Vojvodine Milan Rastavac je na prvom spisku objavio imena 32 igrača, ali je na prvom treningu prisustvovalo 29 fudbalera. Mirko Topić, Veljko Simić i Iv Baraj su iz opravdanih razloga propustili prvi trening, ali će se ekipi priključiti od sutra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Vojvodina je prvi sezone u Superligi Srbije završila na petom mestu na tabeli sa 33 boda. Novosađani su izborili i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina