RONALDO NIKAD BLIŽE NOVOM KLUBU: Al Nasr zakazao lekarske preglede za Portugalca

Novosti online

27. 12. 2022. u 13:46

ČINI se da je dolazak Kristijana Ronalda u Al Nasr gotova stvar. Klub iz Saudijske Arabije zakazao je lekarske preglede za Portugalca, prenosi "CBS Sports".

РОНАЛДО НИКАД БЛИЖЕ НОВОМ КЛУБУ: Ал Наср заказао лекарске прегледе за Португалца

Tanjug/AP

Kako se navodi, osim toga njemu i saradnicima je rezervisan smeštaj. Sve ovo sluti na dogovor između dve strane koji još uvek nije zvanično sklopljen.

Al Nasr je dogovorio sve uslove sa Portugalcem. On bi trebalo da zarađuje 70 miliona evra godišnje, s tim da bi plata mogla da dođe i do 200.000.000 kroz određene bonuse.

Ističe se i to da će Ronaldo imati slobodu da imenuje trenera. Šef stručnog štaba ovog kluba trenutno je Rudi Garsija, koji je, između ostalih, vodio Lil, Romu i Marselj.

Kristijano nema baš dobru sezonu. Sa Portugalom je eliminisan u četvrtfinalu Svetskog prvenstva od Maroka, a on je postigao samo jedan gol i to sa bele tačke. Za Junajted je na 10 utakmica u Premijer ligi uspeo takođe jednom da se upiše u strelce.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona