KRALJEVIĆI NE MOGU BEZ KRALJA: Real Madrid doživeo neočekivani kiks bez Benzeme

Novosti online

30. 10. 2022. u 18:24

NIJE moglo bez drame u 12. kolu španske La Lige, iako je Real bio izraziti favorit u duelu protiv Đirone. Ipak duel na Santjago Bernabeu ponudio je dosta uzbuđenja, ali i neočekivan 1:1 na kraju.

КРАЉЕВИЋИ НЕ МОГУ БЕЗ КРАЉА: Реал Мадрид доживео неочекивани кикс без Бенземе

FOTO: EPA

Strateg tima iz prestonice Španije, Karlo Ančeloti danas je bio bez fudbalskog planetarnog kralja - Karima Benzeme, koji je propustio meč zbog povrede.

Real je otvorio ofanzivno meč, stvarali su nekoliko prilika, ali Đirona je delovala veoma sigurno u odbrani.

Nisu gosti došli samo da se brane, pokazali su to sredinom prvog poluvremena kada su izveli dve obećavajuće akcije preko Kastelanosa i Kouta, odbrana Reala je bila na visini zadatka.

Prvo poluvreme je ponudilo još neke šanse za Real. Šutirali su Rodrigo, Valverde, ali na odmor se odlazi rezultatom 0:0.

U nastavku Real kreće jako.

Ređale su se prilike pred golom Đirone, izdvojila se dobra šansa za Vinisijusa, zatim i za Rodryga. Kako je utakmica odmicala gosti su se sve više povlačili i čekali šansu za kontre.

Odbrana Đirone popušta u 70. minutu. Valverde je asistirao, a Vinisijus Žunior pogodio za 1:0. Tada se činilo da Real hita prema novom trijumfom, no gosti su imali druge planove.

Đirona se naglo budi, počinje da iga otvorenije i to odmah stiže na naplatu u 80. minutu, rezervista Stuani je je samo tri minute nakon ulaska u igru pogodio za 1:1.

To kao da je to poremetilo Real, nisu se oporavili, a da stvar bude gora Kros je u drugom minutu sudijske nadoknade dobio drugi žuti karton tako da je Real meč priveo kraju sa igračem manje. U 90. minuti Rodrigu je poništen pogodak. 

Do kraja je Đirona izdržala i osvojila veliki bod u Madridu - konačnih 1:1.

Bonus - najnoviji video snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!