ZVEZDA OŠTEĆENA U NIŠU? Pogledajte sudijsku odluku koja je podigla prašinu u Srbiji: VAR soba oduzela penal šampionu (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2022. u 18:01

FUDBALERI Crvene zvezde danas su u okviru MozzartBet superlige gostovali Radničkom iz Niša, a u finišu prvog poluvremena desio se trenutak koji će i te kako podići prašinu na fudbalskoj sceni Srbije.

ЗВЕЗДА ОШТЕЋЕНА У НИШУ? Погледајте судијску одлуку која је подигла прашину у Србији: ВАР соба одузела пенал шампиону (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

"Meraklije" su tokom prvih 45. minut sjajno parirale favorizovanom protivniku i sačuvale mrežu netaknutom. Ipak, lako je moglo biti drugačije, jer je glavni arbitar Marko Ivaković pokazao na belu tačku u 45. minutu, i bar na trenutak doneo odluku koja ide u korist crveno-belima iz Beograda.

Ipak usledila je intervencija, a sudija je nakon konsultacije i duge provere VAR sobe pokazao da se igra nastavi i da neće biti penala. Ovaj trenutak biće zasigurno predmet velikih rasprava i analiza fudbalskih eksperata i navijača u našoj zemlji narednih dana. Pogotovo ako bude imao uticaja na krajnji ishod meča. 

Direktan prenos ovog duela između Radnićkog iz Niša i Crvene zvezde možete pratiti uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!