SRBI, ŠTA TO RADITE?! Dragan Stojković Piksi mora da je oduševljen, još jedna fudbalska majstorija "orlova" pred Mundijal! (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2022. u 16:15

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ovih dana mora da uživa u činjenici da su njegove glavne uzdanice u izvrsnoj formi.

СРБИ, ШТА ТО РАДИТЕ?! Драган Стојковић Пикси мора да је одушевљен, још једна фудбалска мајсторија орлова пред Мундијал! (ВИДЕО)

Screenshot / DAZN

Aleksandar Mitrović je i ove subote bio strelac u najjačem prvenstvu na svetu, Premijer ligi, ali nije jedini od naših reprezentativac briljirao prvog dana vikenda.

Nemanja Radonjić je takođe nastavio s odličnim izdanjima, i to u dresu Torina.

Pet dana nakon što je na fantastičan način zatresao mrežu Ćitadele, udarcem sa distance...

... izveo je i divnu asitenciju za pobedu Torina u Seriji A.

Asistencija Nemanje Radonjića protiv Udinezea / Screenshot / DAZN

Na gostovanju Udinezeu, Radonjić se u kontranapadu našao na desnom krilu, a poluvisoku loptu koja mu je stizala "iz prve" je, volej-udarcem, prosledio na idealno mesto saigraču Pelegriju, koji je to iskoristio da postigne pogodak za trijumf.

Nemanja Radonjić je ovo izveo samo osam minuta nakon što je, kao rezerva, uveden u igru.


Fudbalska reprezentacija Srbije - raspored utakmica


Srbija će na Mundijalu, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Sledi meč protiv Kameruna, 28. novembra, te protiv Švajcarske, 2. decembra, čime Piksijeva ekipa završava s nastupima u grupi, a ako bude među dve najbolje selekcije - ide u osminu finala.

U prvoj rundi sledi ukrštanje "naše" sa grupom H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja, a potom u četvrtfinalu sa najboljim iz jednog od dva ukrštanja koja će dati grupe E i F u kojima su Španija, Kostarika, Nemačka i Japan, odnosno Belgija, Kanada, Maroko i Hrvatska.

Pre svega toga je prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, koji je jedina preostala provera "orlova" do šampionata planete.

BONUS VIDEO: Ovako izgleda avion za argentinske navijače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!