ZA OVO TREBA IMATI PETLJU: Italija bruji o potezu Srbina! Luka Jović otrčao do navijača Fiorentine i poslao im skrivenu poruku (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2022. u 16:41

SRPSKI reprezentativac Luka Jović postigao je fenomenalan volej pogodak u meču njegove Fiorentine i Intera. Bio je to gol za 3:3 u 90. minutu, i samo nekoliko trenutaka sudijske nadokade delilo ga je od toga da postane heroj tima iz Firence. Ipak Inter je uspeo da uzvrati udarac i odnese pobedu u poslednjim sekundama. Jović tako nije postao spasitelj "ljubičastih", ali je siguno učinio jedno, utišao je kritičare kojih i te kako ima u Italiji.

ЗА ОВО ТРЕБА ИМАТИ ПЕТЉУ: Италија бруји о потезу Србина! Лука Јовић отрчао до навијача Фиорентине и послао им скривену поруку (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Izadanak Zvezdine škole sjajno se snašao u kaznenom prostoru rivala i tako prekinuo post u domaćem šampionatu i skinuo veliki teret koji su navijači na "Artemio Frankiju" stavila na njegova pleća.

Jović je potom proslavio gol tako što je otrčao do vatrenih pristalica tima iz Firence i učinio hrabar potez. Naime, on je u trku rukom gestikulirao ka tribini i uputio jasnu poruku.

- Znam da pričate, ali ne čujem vas dobro, budite još tiši - kao da je upravo ovo Srbin poručio Italiji, medijima i navijačima koji su ga kritikovali.

Nakon dva gola škotskom Hartsu u Evropi, srpski golgeter je sada zatresao mrežu i u Seriji A, a s obzirom da je "violi" šampionat na "čizmi" prioritet, nema sumnje da će se i o Joviću suditi upravo na osnovu partija na "čizmi". 

Početak nije bio najbolji, nakon sjajne predsezone, pa je stvarno je trebalo imati petlje pred krcatim tribinama u derbiju Italije, ovako gestikulirati pristalicama svog tima, koje su vas već "uzele na zub". Ipak, deluje da je Jović siguran u sebe da će u kontinuitetu nastaviti da postiže golove i tako u potpunosti kupi srca navijača tima sa "Artemio Frankija".

Fiorentina je nakon poraza sinoć trenutno na 13. mestu sa deset bodova, a za skok na tabeli biće im potrebno da Luka Jović uhvati svoj prepoznatljivi ritam.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!