SUZE ZA KRAJ: Jedan od najvećih u istoriji uz mnogo emocija rekao je zbogom fudbalu (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2022. u 16:55

LEGENDARNI francuski fudbaler Frank Riberi zvanično je saopštio da završava svoju igračku karijeru, a sada se i definitivno oprostio od navijača Salernitane pred meč protiv Specije.

СУЗЕ ЗА КРАЈ: Један од највећих у историји уз много емоција рекао је збогом фудбалу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Riberi je u Salernitanu stigao na leto prošle godine i imao je ugovor do kraja ove sezone, ali je shvatio da je vreme da donese najtežu odluku u karijeri i saopšti da je vreme da se oprosti od travnatih terena.

Francuz je juče zvanično potvrdio da završava svoju igračku karijeru i da je nakon nedelja i nedelja razmišljanja shvatio da je to jednostavno jedino rešenje u ovom trenutku.

Navijači su skandirali sa tribina njegovo ime, a Riberi nije mogao sakriti svoje suze jer je nakon 22 godine fudbalske magije stigao kraj i jasno je da mu je to jako teško palo. Emocije su slomile ovog fudbalskog maestra koji je okačio "kopačke o klin".

Riberi je ponikao u Lilu, ali se proslavio svojim igrama u dresu Bajerna u kojem je igrao čak 12 godina i osvojio je skoro sve što je mogao.

Pored Salernitane i Bajerna u seniorskoj kategoriji nastupao je još za Bulolj, Ale, Brest, Mec, Galatasaraj i Fiorentinu.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 81 utakmicu i postigao je 16 golova.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)