"BOMBA" U TORINU: Još jedan reprezentativac Srbije u Juventusu, Vlahović i Kostić dobijaju društvo

Novosti online

19. 10. 2022. u 10:46

ČELNICI Juventusa mogli bi da u redove torinskog giganta uskoro dovedu još jednog Srbina, prenose italijanski mediji.

БОМБА У ТОРИНУ: Још један репрезентативац Србије у Јувентусу, Влаховић и Костић добијају друштво

Foto: Profimedia

"Gazeta delo sport" tvrdi da je na meti kluba Strahinja Pavlović, koji bi trebao da pojača odbranu.

- Pavlović je jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi, a Salcburg bi mogao da traži 25 miliona evra obeštećenja za srpskog fudbalera - prenosi medij.

FOTO: AP/Tanjug

Tekst potpisa

Juventus je pre tri godine bio zainteresovan za Pavlovića, koji je 2020. za 10 miliona evra iz Partizana prešao u Monako.

Mladi fudbaler ima ugovor sa Salcburgom do 30. juna 2027. godine, stigao je iz Monaka, a nastupao je za Bazel i Serkl Briž. U mečevima Lige nacija, posebno protiv Norveške, pokazao je da Srbija ima novog Nemanju Vidića, a to nije promaklo italijanskom gigantu.

Podsetimo, za Juventus već igraju dvojica srpskih fudbalera - Dušan Vlahović i Filip Kostić.

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!