GORI INTERNET! Evo zbog čega je Nikola Jokić najveći kralj koji je ikada igrao košarku (VIDEO)

Novosti online

16. 05. 2024. u 12:31

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je trofej za MVP partije u aktuelnoj sezoni, a zatim razmontirao ekipu Minesote u petom meču polufinalne serije na Zapadu NBA lige.

ГОРИ ИНТЕРНЕТ! Ево због чега је Никола Јокић највећи краљ који је икада играо кошарку (ВИДЕО)

Foto: Twitter / screenshot

Centar Denvera završio je meč sa 40 poena, 13 asistencija i sedam skokova, a mnogi smatraju da je u trećoj četvrtini odigrao najbolju deonicu u istoriji NBA lige.

Nagetsi sada imaju prednost od 3:2 u seriji, sledeći meč dva tima igraju u noći između četvrtka i petka u Mineapolisu od 2 sata po srednjoevropskom vremenu, a taj meč navijači očekuju sa nestrpljenjem i zbijaju šalu na račun čitave lige.

Tako jedan od najgledanijih videa na društvenim mrežama jeste onaj na kojem se vidi kako NBA superstarovi, poput Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Janisa Adetokumba, treniraju u teretani, dok Nikola Jokić uživa u kafani, na raftingu, na koncertu, jahanju konja na hipodromu i u vožnji bicikla.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)