STIŽU OPTUŽBE IZ NEMAČKE: U Kelnu besni na Partizan

Novosti online

14. 10. 2022. u 14:20

Fudbaleri Partizana su još jednom pobedili Keln, a igrači tima iz Nemačke imaju zamerke na račun crno-belih.

СТИЖУ ОПТУЖБЕ ИЗ НЕМАЧКЕ: У Келну бесни на Партизан

Foto: FK Partizan / Sandić foto

- Ja sam kriv. Dobro sam primio loptu, ali drugi kontakt s njom je bio loš. Opet smo upali u minus zbog individualne greške - priznaje štoper „jarčeva“.

Bio je to čak deseti put da Keln prvi prima gol na 16 takmičarskih utakmica ove sezone. Isto mu se desilo na stadionu „Rajn enerdži“, kad je pogodio Svetozar Marković.

- Ako grešite na način kao što smo mi pre prvog Partizanovog gola, onda nemate baš velike šanse da uspete. Nije nam to prvi, maltene autogol koji smo primili - podseća trener Štefan Baumgart.

Na suprotnoj strani terena zatajio je Kelnov napad. Za 180 minuta nije našao način kako da loptu ubaci u mrežu, čak u drugoj utakmici i nije imao neku veliku šansu, mada upravo Hibers zamera crno-belima na odugovlačenju, krađi vremena.

Foto: FK Partizan / Sandić foto

 

- Partizan jedva da je želeo da igra. Bila je baš velika gužva na Partizanovoj polovini terena, branio se sa desetoricom. Ne želim da potenciram prekide utakmice (zbog bakljade „grobara“, op. aut.), ako odete u Srbiju svesni ste da tako nešto može da se desi. Znatno gore je što smo bili paralizovani, tokom drugog poluvremena lopta je u igri bila otprilike 15 sekundi. Primili smo početkom drugog dela još jedan gol, pa je usledila pauza zbog povrede igrača, a to nije sportski duh kome težim. To nas je više omelo nego prekidi - dodao je Hibers.

Njegov saigrač Florijan Kajnc smatra da su postupci crno-belih legitimni:

- Ne možete zameriti Partizanovim fudbalerima što su često ležali na travi. Možda nam u tom segmentu nedostaje malo iskustva.

Još je precizniji je kapiten Jonas Hektor:

- Razlog što nismo stvorili dovoljno šansi je što nismo znali šta ćemo s loptom.

BONUS VIDEO Mađari naterali "delije" da autobusima odu na stadion

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBIJU INTERESUJE SAMO KADA ĆE MIR Vučić: Nekada je ta reč bila najpopularnija u svetu, a sada niko ne sme da je izgovori