HOLAND JE TEK DOŠAO, A VEĆ IDE: Otac čudesnog Norvežanina otkrio planove naslednika

Novosti online

29. 09. 2022. u 21:12

ERLING Holand je došao u redove Mančester sitija i već na samom startu pokazao da je rođen za veliku scenu. Pojačao je ekipu čiji je navijač bio od malena, i čije je boje svojevremeno branio njegov otac. Iako su mnogi mislili da su "građani" dobili novog Aguera, lojalnog ratnika u špicu koji će dugo godina provesti na "Etihadu", deluje da ipak neće biti tako.

ХОЛАНД ЈЕ ТЕК ДОШАО, А ВЕЋ ИДЕ: Отац чудесног Норвежанина открио планове наследника

FOTO: Printskrin/You tube Man city

Naime, fudbalska štampa već je počela da piše da bi čudesni Norvežanin 2024. godine mogao da spakuje kofere sa Ostrva.

Španski mediji tvrde da će Real Madrid u leto te godine izdvojiti 180 miliona evra za usluge ove fudbalske senzacije.

Foto: Profimedia

Na tu temu je za britanski Tajms govorio Erlingov otac Alf Inge Holand. On je jasan da sjajni napadač želi da se isproba u svim ligama.

- Mislim da se Erling želi isprobati u svim velikim ligama. Može ostati tri do četiri godine u svakoj od njih - rekao je Alf Inge i uz osmeh je dodao:

- Dve i po godine je bio u Nemačkoj, može biti dve i po godine i u Engleskoj, pa onda otići u Španiju, Italiju, Francusku... Je li tako? - poručio je nasmejani Alf Inge.

FOTO:EPA

Inače, Holand senior uključen je u sve poslove koji okružuju njegovog naslednika. Tako je bilo i u pregovorima koje je vršio sa brojnim klubovima u proteklih godinu dana.

On je uz pokojnog Mina Raiolu prošle godine posetio sve zainteresovane strane. Saslušao je planove koje klubovi imaju, ali se Erling na kraju sam odlučio za šampiona Premijer lige - Mančester siti.

Tako je nastavio porodičnu tradiciju. Alf Inge je nekada nosio dres tima iz Mančestera, gde je na kraju i završio karijeru nakon teške povrede uzrokovane divljačkim startom legendarne čelične "cevanice" Premijer lige - Roja Kina.

Erling Holand je ove sezone odigrao ukupno 10 utakmica za građane i ima neverovatan učinak do 14 golova, od kojih je 11 postigao u sedam utakmica Premijer lige.

Bonus video: Gol Milunovića kojim je Zvezda povela protiv Mačve u Kupu Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života