SRPSKI FUDBAL OVO NE PAMTI: Pogledajte sramnu reakciju napadača! Svi su videli loptu u mreži, a onda je usledio neverovatan potez (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2022. u 19:16

NA utakmici trećeg po rangu takmičenja u Srbiji između fudbalskih klubova Omladinac iz Novih Banovaca i Podunavca viđene su neverovatne scene koje su "zapalile" ljubitelje najvažnije sporedne stvari u našoj zamlji.

СРПСКИ ФУДБАЛ ОВО НЕ ПАМТИ: Погледајте срамну реакцију нападача! Сви су видели лопту у мрежи, а онда је уследио невероватан потез (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, igrao se 33. minut utakmice kada je napadač Omladinca pri vođstvu svog kluba od 1:0 izašao sam pred protivničkog golmana. Iz nepoznatih razloga on se odlučio da ni ne pokuša da ugrozi gol rivala i da nonšalantno vrati loptu saigraču koji je stajao iza njega. 

Sporna situacija baca sumnju na regularnost same utakmice, te bi se lako u narednim danima mogla naći pod lupom nadležnog organa Fudbalskog saveza Srbije.

Publika je ovu reakciju ispratila uz osmehe, a video je kasnije ubrzo postao i predmet podsmeha korisnika društvenih mreža koji su u neverici gledali, u najmanju ruku sumnjiv potez srpskog fudbalera.  

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade