Fudbaleri Crvene zvezde dostojno su parirali favorizovanom Monaku do trenutka kada je sudija Harm Osmers odlučio da preuzme ulogu glavnog junaka.

Komentari (5)

Vlado

09.09.2022. 09:07

Zvijezda nije igrala onako kako treba.Nije igrala dobro.Sve je bilo jalovo.Beskrvni napadi,igra usmjerena da se neprimi gol.Nomoze se cuvati svoj gol devedeset minuta i cekati da protivnik pogrijesi.Kao rezultat je dosao gol Monaka.Po hiljaditi put"Zvijezda je ostecena,sudija je kriv itd".Svaki put kad se igra ovako,sa uglednim klubovima,treba racunati na pomoc sudija.Zato treba dati gol.I treba se analizirati igra Zvijezde,a ne traziti opravdanje u sudjenju.

Dragan R

09.09.2022. 09:30

To uopšte nije bio sporni detalj. Reč je o penalu čistom kao suza. Igrač Monaka uopšte nije startovao na loptu koju je Ben sklonio trenutak pre starta, već direktno na Bena. Sve i da se glavnom sudiji, zbog položaja u kome se nalazio, učinilo da je igrač Monaka uklizavanjem odneo loptu, iako to nije logično jer bi u tom slučaju lopta otišla u korner a ne ka sredini šesnaesterca, pomoćni je kao na dlanu mogao da vidi klasičan prekršaj, a o varu da i ne govorimo. Dakle, jedini razuman zaključak je da je Zvezda namerno, drastično oštećena. Za kraj, da ne bi bio pogrešno shvaćen moram da naglasim da nisam zvezdaš i da Zvezdu uopšte ne simpatišem. Naprotiv. Ali to nije razlog da žmurim na ovaj neverovatni bezobrazluk prema Zvezdi. Penal nije običan previd već direktni uticaj na rezultat.

Ivan_

09.09.2022. 12:03

Nevezano za poraz, pitam se zasto Zvezda (ili Partizan kada bi se njima desilo, nebitno), ili FSS ne upute zalbu uefi. Jer ako se svira Srnicev faul, onda ne svirati ovaj fail nad Benom je zestoka zla namera. Pitam se dali u Zvezdi nema neko, ko odmah moze da vrati snimak 2-3 puta i kada je tako ocigledno da se javi igracima da okruze sudiju i da ne nastave da igraju dok sudija ne pogleda var. Da je pogledao var i da je tada doneo odluko da nije penal, to bi bilo ok, jer bi se moglo reci da je to njegovo slobodno sudijsko uverenje, ali ne zeleti cak ni da pogleda snimak je zaista zla namera i kradja.

Kizokg

10.09.2022. 08:07

Ma daj oladite više koja zvezda ne znaju ništa ko volovi samo štampa i mediji ih naduvaju igraju protiv indijanca i prvi prosečan tim im očita lekciju. Sad im sve fali i rđavom k..cu i dlaka fali.....Kao i u partizanu očistite klubove od politike i propalih političara a zvezdu od mafije i biçe valjda bolje.......