"ČEKA NAS PRAVI SPEKTAKL": Legenda Zvezde veruje u dobar rezultat protiv Monaka

Novosti online

06. 09. 2022. u 16:10

CRVENA zvezda utakmicom protiv Monaka počinje novu sezonu u Ligi Evrope, a još jedan spektakl na stadionu "Rajko Mitić" očekuje legenda kluba Vladimir Petrović Pižon.

ЧЕКА НАС ПРАВИ СПЕКТАКЛ: Легенда Звезде верује у добар резултат против Монака

FOTO: FK Crvena zveda

Svesna je četvrta Zvezdina zvezda koliko je rival kvalitetan, ali ističe da veruje u izabranike Miloša Milojevića da mogu da ostvare zacrtane ciljeve.

- Igranje Zvezde u Ligi Evrope je veliki uspeh za klub, a nalazimo se u izuzetno snažnoj grupi i čeka nas šest velikih utakmica. Mislim da navijači još uvek nisu svesni koliko će se igrati dobar fudbal ove sezone u Evropi, i koliko je zapravo Monako moćna ekipa. Upravo zato, "Marakana" mora da bude puna, jer znamo kroz istoriju da je često bivala naš 12. igrač i da nas je vodila do dobrih rezultata. Monako je odličan tim, igrali su ravnopravno sa PSŽ-om, prodaju igrače za 100 miliona i više, tako da nema dileme da nas čeka pravi spektakl u četvrtak, kao i u svakoj narednoj utakmici u grupi. Igrači zaslužuju podršku, a kvalitet definitivno imaju da postignu ono što je klub zacrtao kao ciljeve - rekao je Pižon.

Navijači crveno-belih su organizovali novu akciju za sve koji dođu na stadion - unošenje barjaka sa obeležjima kluba.

- Upoznat sam da se sprema spektakl sa barjacima, sećam se kako je to bilo na proslavi titule u utakmici sa Voždovcem, i nemam dilemu da će se napraviti fantastična atmosfera i da će mnogo značiti ekipi. Poslaćemo poruku svima da je Zvezda velika porodica i da smo svi kao jedan. Što se mene tiče, dolazim sa barjakom, imam ga još od meča sa Voždovcem, tako da ću ga svakako poneti, a pozivam i ostale da to učine ili da ga kupe. Izuzetno je bitno da prvu utakmicu u grupnoj fazi, još na domaćem terenu, odigramo dobro i ostvarimo pozitivan rezultat - zaključio je legendarni fudbaler Zvezde.

Utakmica Crvena zvezda - Monako igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić". U drugom meču ove grupe u Budimpešti se sastaju Ferencvaroš i Trabzon.

BONUS VIDEO: Milojević: Odgovornost za remi preuzimam ja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba