OČAJNIČKI POTEZ NADALA: Da je ovo uradio Novak Đoković, razapeli bi ga

Novosti online

06. 09. 2022. u 09:01

Španski teniser Rafael Nadal ispao je sa Ju-Es opena, a jedan potez je zgrozio ljubitelje tenisa.

ОЧАЈНИЧКИ ПОТЕЗ НАДАЛА: Да је ово урадио Новак Ђоковић, разапели би га

Tanjug/AP

Rekorder po broju grend slem titula je poražen od Frensisa Tijafoa rezultatom 6:4, 4:6, 6:4, 6:3.

Amerikanac je pred njujorškom publikom fenomenalnim tenisom stigao do četvrtfinala četvrtog grend slema u sezoni, u kojem ga čeka Andrej Rubljov, a jedan momenat mogao je da bude koban za njega.

Dobio je Tijafo prvi set, a u drugom setu, Nadal je imao rezultat 5:4, a mladi Amerikanac servirao za opstanak u setu. Nadal je imao prednost od 40:30 kada je pribegao jednom od svojih starih trikova.

On je, naime, pri servisu Tijafoa podigao ruku kako bi ga zamolio da ne servira još jer navodno nije spreman, što je Amerikanca izbacilo iz ritma, pa je napravio duplu servis grešku.

Iako bi na prvi mah prosečan ljubitelj "belog sporta" pomislio na prvu loptu da ne postoji problem, činjenica je da Nadal to radi gotovo konstantno kada su u pitanju ovakvi trenuci. Istu stvar je ponavljao na mečevima protiv Danila Medvedeva, Tejlora Frica...

Uspeo je da poremeti Tijafoa, poravna u setovima, ali je pravda zadovoljena, Amerikanac dobio naredna dva seta i sa 6:4, 6:3 stigao do mesta među osam najboljih, gde će igrati protiv Andreja Rubljova.

Možemo zamisliti šta bi se desilo da je Novak Đoković uradio tako nešto, sigurno bi ga razapeli na sve stane, ali Srbin je poznat kao najveći "sportsmen" na ATP turu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)