"DOSTA JE BILO! IZBRISAO SAM IH SVE": Nikola Milenković povukao neočekivan potez

Novosti online

04. 09. 2022. u 09:42

FIORENTINA je ostala bez dva boda protiv Juventusa posle remija 1:1, ali i onbo što ih još više boli neće moći da računaju na Nikolu Milenkovića na duži period.

ДОСТА ЈЕ БИЛО! ИЗБРИСАО САМ ИХ СВЕ: Никола Миленковић повукао неочекиван потез

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Trener Fiorentine Vićenco Italijano izjavio je da su "ljubičasti" izgubili najjačeg fudbalera posle njegove povrede u derbiju protiv Juventusa. Milenković je ušao povređen u meč, ali je morao da ga napusti u 53. minutu.

- Izgubili smo najjačeg igrača u Fiorentini. A sad treba da vidimo na koliko ga gubimo. Hvala bogu da ga nisam stavio na teren u Udinama. Ima problem sa primicačem, dugo ga vuče. Međutim, mogli smo da promenimo tok meča: morate da odlučite da li ćete biti zadovoljni učinkom ili ljuti na rezultat - rekao je Italijano.

Milenkoviću sleduje period mirovanja koji će sasvim drugačije od većine fudbalera provoditi bez ubijanja dosade na društvenim mrežama. On je u intervjuu za rimsku "Republiku" rekao da je izbrisao svoje profile sa svih društvenih mreža:

- Nisam želeo više da ih koristim, nisam više bio aktivan. To je gubljenje vremena. Shvatio sam da svaki put kada podignem telefon, moj prst automatski odlazi na društvene mreže. Zato sam odlučio da ih izbrišem. Odlučio sam da provodim vreme mnogo bolje. Možda ću sada dodatno telefonirati svojoj devojci i porodici umesto da idem na društvene mreže i ažuriram svoj profil.

Milenković kaže da voli veću privatnost, mada razume šta nosi život poznatog fudbalera:

 - Voleo bih da se isključim, da nađem malo mira. Imamo posebno zanimanje, lepo i puno zadovoljstva. Ali uvek biti u centru pažnje i medija i fudbalskih navijača, ponekad se desi da nam zbog toga treba malo više mira i privatnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale