POJAVIO SE NOVI SNIMAK PAVELA NEDVEDA: Oglasila se i devojka češke legende (VIDEO)

Novosti online

31. 08. 2022. u 12:55

NEKADAŠNjI osvajač Zlatne lopte Pavel Nedved, posle decenija mirnog i povučenog života, ovih dana se ne skida sa naslovnica svetskih tabloida.

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СНИМАК ПАВЕЛА НЕДВЕДА: Огласила се и девојка чешке легенде (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Nakon skandala od juče kada je uhvaćen "u klinču" sa dve (polu)gole devojke, sada se pojavio novi video u kome je snimljen kako mrtav pijan tetura po ulicama.

Nedved je inače u utorak napunio 50 godina.

Nedved je u dresu Juventusa 2003. godine osvojio zlatnu loptu, a nikad nije bio sklon skandalima. Svetsku slavu stekao je 1996. kada je Češku predvodio do finala Evropskog prvenstva. Ukupno je za nacionalni tim odigrao 91 meč, dok je u klupskoj konkurenciji

zabeležio preko 500 nastupa za Viktoriju Plzen, praške Duklu i Spartu, Lacio i Juventus.
 


Karijeru je okončao 2009, ali se nakratko, 2018. vratio i odigrao jedan meč za FK Skalnu iz istoimenog rodnog mesta u blizini Karlovih Vari. Ostvario je tako dva sna - da zaigra za ovaj klub i da bude u istom timu sa sinom.

Već nekoliko godina je na funkciji potpredsednika Juventusa. Slavni klub nije želeo da komentariše prethodni događaj, ostaje da se vidi da li će se sada oglasiti.

 


Njegova devojka, poznata češko-slovačka pevačica Dara Rolins se već oglasila i čini se da nije ljuta na Pavela.

- Svi mi imamo prošlost. A Pavelova je dosadno uzorna. Svi znamo za slične zabave, tužno je kada takozvani prijatelji pokušavaju da se okoriste. Uživaju na tuđi račun i onda to ovako zloupotrebljavaju. U svakom slučaju, to ne menja naš odnos. Volim ga još više - poručila je pevačica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista