PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA: Evo gde možete da gledate 168. večiti derbi

Novosti online

31. 08. 2022. u 09:00

NAJVEĆI praznik srpskog fudbala doživeće ove srede 168. izdanje u trci za prvenstvene bodove. Partizan će na svom stadionu ugostiti Crvenu zvezdu a meč koji počinje u 20 časova biće direktno prenošen na televiziji, dok će čitaoci portala "Novosti" u tekstualnom prenosu moći da isprate najzanimljivije detalje.

ПРАЗНИК СРПСКОГ ФУДБАЛА: Ево где можете да гледате 168. вечити дерби

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda u utakmicu ulazi sa sedam bodova prednosti, ali i bremenom da šest i po godina nije pobedila najvećeg rivala na njegovom terenu.

- Derbi je uvek poslastica. Očekujem utakmicu s dosta žara, borbe i intenziteta. Crno-beli imaju naše poštovanje u pripremi, ali kad meč krene moramo da pokažemo kako smo ekipa koja hoće da kontroliše situaciju, bude direktna, napadne gol i ostvari povoljan rezultat. Može da bude problema ako ne prihvatimo fajt domaćina. Mentalno moramo da prihvatimo da tako mora, a fudbal ćemo igrati - poručio je novi trener Zvezde Miloš Milojević.

- Očigledan je napredak u našoj igri, a ja očekujem da bude sve bolje. Bilo bi dobro da Partizan dobije iz više razloga. Pre svega, da se približimo rivalu, da se dovede stabilnost u klub i svlačionicu. Ako se to desi, moja želja je da trijumf posvetimo bata Šoletu - poslao je posebnu poruku Gordan Petrić namenjenu pokojnom legendarnom golmanu crno-belih Milutinu Šoškiću, koji će sutra u 14 časova biti ispraćen na večni počinak.

Početak utakmice na stadionu u Humskoj ulici zakazan je za 20 sati, a direktan televizijski prenos omogućila je Arena sport, i to na svom ‘Premium 1’ kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu