KROS ODABRAO 4 NAJBOLJA NA SVETU: Samo jedan je iz trenutne ekipe Real Madrida

Novosti online

25. 08. 2022. u 21:07

NEMAČKI fudbaler Toni Kros odabrao je četiri najbolja fudbalera na svetu.

КРОС ОДАБРАО 4 НАЈБОЉА НА СВЕТУ: Само један је из тренутне екипе Реал Мадрида

EPA

Kros je imao poseban intervju u kojem je odgovarao na pitanja više od 90 svetskih poznatih osoba poput Robija Vilijamsa, Rodžera Federera ili Dirka Novickog.

Objavljen je u papirnatom i digitalnom formatu, a ostvareni prihod većim će delom ići u dobrotvorne svrhe. Na pitanje ko je najbolji golman, najbolji odbrambeni,  vezni i najbolji napadač sa kojim ili protiv koga je Kros igrao, Nemac je izabrao tri igrača koji su nosili dres Real Madrida.

"Cela moja karijera (više od 700 utakmica) već pokazuje da je morao biti neki izvanredan igrač, kako u mojim timovima, tako i u timovima protiv kojih sam igrao. Zato je vrlo teško odabrati samo nekoliko. Ako moram birati, biram ovu četvoricu: Na golu Manuel Nojer, i kao saigrač i kao suparnik. Najbolji odbrambeni? Serhio Ramos. Vezni igrač: Luka Modrić. A u napadu, jasno: Kristijano Ronaldo - zaključio je Kros.

I dok s Modrićem i danas čini jedan od najboljih tandema na svetu, Kros je imao priliku da igra sa ostalom trojicom. Sa Ramosom i Ronaldom u Real Madridu, a sa Nojerom u reprezentaciji Nemačke i u Bajernu iz Minhena.


BONUS VIDEO: Reakcija "delija" posle eliminacije iz Lige šampiona
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024