OBAMEJANG SE VRAĆA U LONDON: Navijači Arsenala su ga obožavali, a sada će da ga omrznu

Novosti online

22. 08. 2022. u 22:59

FUDBALSKI klub Barselona je prihvatio ponudu iz Londona, pa će Pjer Emerik Obamejang otići za 27 miliona evra (22 u gotovini i pet miliona koje će Katalonci dobiti kroz bonuse).

ОБАМЕЈАНГ СЕ ВРАЋА У ЛОНДОН: Навијачи Арсенала су га обожавали, а сада ће да га омрзну

FOTO: EPA

Obamejang je početkom godine stigao u Barselonu iz Arsenala, u kom je postao nepoželjan.


U Barsi je 33-godišnjak doživeo preoprod, dao je 13 golova na 24 utakmice i tako spasao sezonu katalonskog kluba koji je na kraju osvojio drgo mesto u Španiji, a prethodno se bojao da će ostati i bez Lige šampiona u turbulentnoj sezoni.

Nakon transfera Roberta Levandovskog na "Kamp Nou" postalo je jasno da će Gabonac u novoj sezoni izgubiti mesto u prvoj postavi. A budući da je u drugoj sezoni u Kataloniji trebao imati mnogo veću platu nego u prethodnoj, španski klub je odlučio da ga proda.

 


To je iskoristio londonski Čelsi, koji traži napadača. Prema rečima novinara Alberta Rožea, posle višenedeljnih pregovora postignut je dogovor i Gabonac sa osmehom na licu čeka povratak u London, samo što ovaj put ne ide u severni već zapadni deo britanske prestonice.

Prema pisanju katalonskih novinara, Obamejangov prelazak na Stamford Bridž je praktično gotova stvar, a transfer bi mogao da bude ozvaničen u utorak.


BONUS VIDEO: Delije slave gol u Izraelu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!