NAJKRAĆA POZAJMICA U ISTORIJI FUDBALA? Alkaser proveo manje od dva dana u klubu iz Emirata, vratio se u Viljareal a onda je usledio novi šok!

Tanjug

19. 08. 2022. u 17:28

FUDBALSKI klub Al Šarža iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pozajmio je ranije ove nedelje fudbalera Viljareala Paka Alkasera, da bi ga odmah potom vratio španskom klubu - bez objašnjenja raskida pozjamice. Ipak, tu nije bio kraj ove priče i putešestvija nekadašnjeg igrača Barselone...

НАЈКРАЋА ПОЗАЈМИЦА У ИСТОРИЈИ ФУДБАЛА? Алкасер провео мање од два дана у клубу из Емирата, вратио се у Виљареал а онда је уследио нови шок!

FOTO: EPA

Alkaser je najpre odleteo u Emirate kako bi se priključio Al Šarži, ali je ubrzo morao natrag u domovinu jer je azijski tim raskinuo dogovor sa Viljarealom.


Kako je u dva leta proveo 16 sati, španski mediji izračunali su da je skoro polovinu pozajmice, koja je formalno trajala 40 časova, Alkaser proveo u putu.

Međutim, ni tu nije bio kraj, pošto je po dolasku u Španiju Viljareal raskinuo ugovor sa Alkaserom, pa je on postao slobodan igrač.

Nakon što je od "žute podmornice" dobio otpusnu listu, španski napadač je, kao da je to najnormalnija stvar, potpisao trogodišnji ugovor sa Al Šaržom, da bi danas na svom Tviter profilu to i potvrdio.

- Hvala Viljarealu, proveo sam nezaboravne momente sa saigračima. Sada je trenutak da se fokusiram na Al Šaržu i da pružim sve od sebe u naredne tri godine. Ubeđen sam da ću uživati u fenomenalnom iskustvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa porodicom -  napisao je Alkaser na Tviteru i stavio tačku na transfer zavrzlamu.


Bonus video - Delije slave gol protiv Makabija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MOLITVA IZ HILANDARA: Vučiću, izdrži iskušenja i pritiske