ANDERSEN NE SPAVA MIRNO: Posle incidenta sa Nunjezom, Danac primio 300 pretećih poruka, uključena i policija

Novosti online

18. 08. 2022. u 10:30

NAPADAČ Liverpula Darvin Nunjez imao je košmarnu noć na prvom nastupu na "Enfildu" protiv Kristal palasa (1:1) u kojem je svoj tim ostavio na cedilu.

АНДЕРСЕН НЕ СПАВА МИРНО: После инцидента са Нуњезом, Данац примио 300 претећих порука, укључена и полиција

FOTO: Printskrin

Novajlija iz Urugvaja, plaćen čak 85 miliona evra, dobio je crveni karton, pošto je glavom u lice udario štopera gostiju Joakima Andersena.

Nunjezu nije lako, ali nemirne noći ima i Danac, koji je postao meta fanova "redsa", koji smatraju da je provokator. Mnogima je ovaj duel ličio na čuveni nokaut Zinedina Zidana, kojim je častio Marka Materacija na Mundijalu 2006.

Ipak, Englezi su se potrudili da u osam izdvojenih sekvenci od 1. do 57. minuta izvuku svaku od provokacija kojima je Danac "čačkao" Urugvajca u duelima, od kojih je većina čak bila bez poseda lopte.

Nunjez je na startu drugog poluvremena naseo na poslednju takvu provokaciju, naslonio čelo na Andersenov nos, a Danac je posle "padom leđima u bazen" zaslužio čak i Oskara u vidu crvenog kartona, koji je sevnuo iz džepa glavnog arbitra. Urugvajski napadač je juče poslao javno izvinjenje svim navijačima i saigračima u Liverpulu, ali ga to nije poštedelo pojedinih komentara na društvenim mrežama. Jedan od njih je glasio: "I ti vrediš 85 miliona?!", dok su neki čak stali uz svog napadača, do te mere da su uputili otvorene pretnje smrću danskom štoperu iz Kristal palasa.

- Dobio sam između 300 i 400 pretećih poruka. Shvatam da ti ljudi podržavaju svoju ekipu, ali morate da poštujete druge - napisao je na Instagramu Andersen, koji je sve to prijavio policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju