"DA OJAČAMO CRNO-BELU LINIJU": Igor Duljaj preuzeo filijalu Partizana i osokolio fudbalere: Ovde su igrali Saša Ilić, Aleksandar Mitrović...

Tanjug

16. 08. 2022. u 18:48

NOVI trener fudbalera Teleoptika Igor Duljaj izjavio je danas da će mu biti cilj da "optičari" ponovo budu prepoznatljiva baza u kojoj će stasavati igrači za prvi tim Partizana.

ДА ОЈАЧАМО ЦРНО-БЕЛУ ЛИНИЈУ: Игор Дуљај преузео филијалу Партизана и осоколио фудбалере: Овде су играли Саша Илић, Александар Митровић...

FOTO: M. Vukadinović

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam, kao neko ko je prvenstveno prošao celu Omladinsku školu Partizana, u ovom trenutku preuzeo FK Teleoptik, koji je kroz svoju istoriju bio prava baza za razvoj igraca koji su potom bili, ne samo prvotimci, već i napravili sjajne karijere", izjavio je Duljaj za zvanični sajt Partizana i dodao:

"Podsetiću vas da su neki od njih bili, pre svega, legendarni kapiten Partizana i igrač sa najviše odigranih utakmica u crno-beloj porodici - Saša Ilić, potom Goran Arnaut, Ivica Iliev, Marko Živković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, kao i Nikola Bleki Milenković i Aleksandar Mitrović, čija imena znamo šta znače u evropskim i svetskim okvirima".

Duljaj je istakao da će se potruditi da talentovanim fudbalerima otvori vrata prvog tima i "ojača crno-belu liniju".

"To je upravo i moja želja, kao novog šefa stručnog štaba, da se ojača ta crno-bela linija, a ujedno otvori i put novim, talentovanim igračima koji će, kroz svoja najbolja izdanja u Teleoptiku, biti konkurentni za prvi tim. Igrači su za nas u prvom planu, a ja ću se, svojim iskustvom i radom, potruditi da ih izvedem na pravi put", rekao je Duljaj.

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije i nekadašnji vezista crno-belih na klupi Teleoptika nasledio je Alberta Nađa koji se priključio stručnom štabu novog trenera Partizana Gordana Petrića.

Ekipa Teleoptika takmiči se u Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja u srpskom fudbalu i u prvom kolu savladala je Radnički iz Obrenovca sa 3:1. Sa novim trenerom debitovaće u 2. kolu, na gostovanju Zemunu, 20. avgusta.

Igor Duljaj nastupao je za beogradske crno-bele od 1997. do 2004. godine, a za reprezentaciju Srbije odigrao je 47 utakmica.

BONUS VIDEO: Petrić: Čestitate mi na pobedi golom u 95 minutu... Hvala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)