SKROZ NOVI DRES SRBIJE O KOME SVI PRIČAJU: U ovome će naša fudbalska reprezentacija igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022 (FOTO)

Novosti online

16. 08. 2022. u 16:56

DRES fudbalske reprezentacije Srbije za Katar 2022, Svetsko prvenstvo koje će se održati krajem ove godine, i definitivno je poznat.

СКРОЗ НОВИ ДРЕС СРБИЈЕ О КОМЕ СВИ ПРИЧАЈУ: У овоме ће наша фудбалска репрезентација играти на Светском првенству у Катару 2022 (ФОТО)

N. Skenderija

FIFA je pre nekoliko dana na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama donekle otkrila kako će izgledati oprema u kojoj će u novembru i decembru igrati "orlovi" selektora Dragana Stojkovića Piksija, a sada više nema dileme.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija već urađenih dresova fudbalske reprezentacije Srbije, garnitura za Mundijal 2022. i - mnogi ljubitelji sporta celog dana samo o tome pričaju.

Dres je crvene boje, uz zlatnu kragnu i šav rukava, ali i stilizovan prikaz dvoglavog orla na grudima. Orao je malo izmenjenog izgleda u odnosu na onaj sa grba Republike Srbije, a bojom i širinom grafičkog rešenja podseća na "poljskog" orla, sa ranijih sportskih kolekcija te reprezentacije.

Pogledajte i sami novi dres Srbije, pripremljen za šampionat planete u Kataru:

Podsetimo, Srbija će na Mundijalu, koji se održava od 20. novembra do 18. decembra, igrati u G grupi i to, redom, protiv Brazila (24. novembra), Kameruna (28.11.) i Švajcarske (2. decembra).

Po dve najbolje selekcije iz osam grupa prolaze u nokaut fazu, a grupa u kojoj su Piksijevi "orlovi" ukršta se sa H, u kojoj su Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)