IVICA ILIEV OTKRIO ŠTA ŽELI DA RADI: Spreman je za novu avanturu, a evo i gde

Tanjug

12. 08. 2022. u 19:21

BIVŠI sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je danas u intervjuu za portal navijača Juventusa Tuto Juve da bi voleo da radi van Srbije i da nije isključeno da novi posao pronađe u Italiji, gde je od 2004. do 2007. kao fudbaler nastupao za Mesinu.

ИВИЦА ИЛИЕВ ОТКРИО ШТА ЖЕЛИ ДА РАДИ: Спреман је за нову авантуру, а ево и где

Foto arhiva VN

- Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije. Nikad se ne zna, igrao sam tamo (u Italiji) tri godine, svašta može da se desi, izjavio je Iliev za Tuto Juve.

Doskorašni sportski operativac beogradskih crno-belih poručio je da bi napadač Juventusa Dušan Vlahović mogao da postigne i do 30 golova u Seriji A jer će mu podrška biti saigrač iz reprezentacije Srbije i novi član "stare dame" Filip Kostić, kao i Argentinac Anhel di Marija.

- U stanju je da postigne između 25 i 30 golova po sezoni. Ta dva šampiona će Dušanu omogućiti da se zabavlja. Po mom mišljenju, Juventus neće moci ponovo da neslavno završi trku za titulu i baš će Vlahović biti među protagonistima lova na Skudeto, izjavio je Iliev i dodao:

- Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni su za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija, zaključio je Iliev

BONUS VIDEO: Parni valjak u Humskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna