JOVIĆ KAO RONALDO! Srbin dao gol, a onda... (FOTO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 22:01

NAPADAČ Fiorentine Luka Jović postigao je novi gol u dresu "viole", ovoga puta mrežu je tresao na prijateljskom meču protiv Betisa.

ЈОВИЋ КАО РОНАЛДО! Србин дао гол, а онда... (ФОТО)

Foto Instagram/lukajovic

Igrao se 61. minut kada je pri vođstvu Španaca, srpski fudbaler bio najviši u skoku i prepolovio prednost tima iz Sevilje udarcem glavom,

Posebno zanimljiv bio je način na koji je naš golgeter proslavio taj pogodak, s obzirom da je podsetio na jednu od čuvenih proslava po kojima je poznat golgeter Mančester junajteda, Kristijano Ronaldo.

Ovaj potez ne bi trebalo da čudi, imajući u vidu da je izdanak Zvezdine škole ranije već istakao koliko ceni slavnog Portugalca.

- Izdvojio bih Kristijana Ronalda. Mislim da je on najveći igrač svih vremena! Igrao je Seriju A i voleo bih da ponovim njegove rezultate u Italiji - rekao je Jović nedavno.

FOTO: EPA

Fiorentina prvi meč u novom prvenstvu Italije igra protiv Kremoneza 14. avgusta, a Jović će imati priliku da protiv nejakog protivnika nastavi niz fantastičnih igara iz predsezone, u kojoj je tresao mreže rivala baš onako kako je to činio noseći dres Ajntrahta iz Frankfurta.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna