ČUKARIČKI POKAZAO ZUBE FAVORITU: Brđani poraženi od Holanđana, ali nisu razočarali (VIDEO)

Novosti online

04. 08. 2022. u 21:51

FUDBALERI Čukaričkog danas su na stadionu Partizana ugostili favorizovani Tvente. Poraženi su rezultatom 3:1, ali daleko od toga da su izdanjem razočarali...

ЧУКАРИЧКИ ПОКАЗАО ЗУБЕ ФАВОРИТУ: Брђани поражени од Холанђана, али нису разочарали (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Holandski velikan odmah je stavio do znanja "brđanima" da su došli u prestonicu po ceo plen i da će ozbiljno pristupiti meču sa našim predstavnikom, o čemu je svedočila i startna postava koja je brojala sve najsnažnije adute trenera Rona Rajsa.

Holanđani su ranim golom skinuli teret sa pleća, koji izraziti favorit uvek, ima golom već u 8. minutu. Misiđan je sjajno centrirao, a Dan Rota ostao je nemarkiran i maestralno preciznim udarcem glavom matirao golmana Čukaričkog. 

Nije se klub sa Banovog Brda predavao, niti povlačio pred kvalitetnijim rivalom. Usledio je odgovor, pa su šanse propustili stranci u redovima srpskog tima, Badamosi i Ndiaj. 

Na kaznu za promašaje čekalo se sve do 31. minuta kada je Mikel Flap povisio na 2:0 na novu asistenciju sjajnog Misiđana.

Samo 13 minuta kasnije delovalo je da će Čukarički doživeti težak debakl. Zvezda Tventea Riki Van Fonsvinkel prelepo je uposlio brzonog desnog beka Džošuu Beneta, koji je samo bocnuo loptu i plasirao je iza leđa nemoćnog Micovića.

Ipak beogradski klub našao je mentalne snage da se vrati u meč i neki novi Čukarički izašao je na teren drugog najvećeg stadiona u Srbiji. 

Kruna dobre igre došla je u 59. minutu. Mat u tri poteza realizovao je Stefan Kovač i ulio nadu "brđanima" u veliki povratak.

Do isteka 90. minuta, Čukarički je parirao protivniku u svim parametrima igre, napadali su domaći, držali loptu u posedu, imali inicijativu i pokazali da imaju čemu da se nadaju kada ponovo za nedelju dana ukrste koplja sa Tventeom.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!