OBAMEJANG VEĆ PAKUJE KOFERE IZ BARSELONE: Navijači Arsenala mu ovo nikada neće oprostiti!

Novosti online

04. 08. 2022. u 22:58

TEK što je otišao iz Premijer lige, a već se vraća...

ОБАМЕЈАНГ ВЕЋ ПАКУЈЕ КОФЕРЕ ИЗ БАРСЕЛОНЕ: Навијачи Арсенала му ово никада неће опростити!

FOTO: EPA

Fudbalski klub Čelsi je navodno započeo pregovore sa Barselonom, jer je zainteresovan za potpisivanje Pjera-Emerika Obamejanga pre nego što se zatvori prelazni rok.

Gabonski golgeter je zimus došao na "Kamp nou" kao veliko pojačanje, ali mu je mesto u timu ugroženo dolascima Rafinje iz Lidsa i Roberta Levandovskog iz Bajerna.

Sada bi po svemu sudeći mogao da se vrati u London, gde je u dresu Arsenala na 128 utakmica postigao 68 golova.

Tim ishodom bi bila zadovoljna i Barselona, jer bi sa tereta budžeta skinula ogromna primanja koja Obamejang ima i na taj način otvorila prostor "seleri kep", odnosno bili bi u mogućnosti da igrača koje su doveli ovog leta i registruju, što trenutno nisu u mogućnosti.  

Bitnu ulogu u ovom transferu mogao bi da odigra i strateg premijerligaša iz prestonice, Tomas Tuhel, koji je sa Obamejangom sa mnogo uspeha  već sarađivao u Borusiji iz Dortmunda.

Prosto sva logika govori da bi ovaj transfer mogao da ugleda svetlost dana. "Plavci" očajnički tragaju za zamenom za Romelua Lukakua, koji se vratio u Inter. Obamejang je i prethodne godine bio na radaru Čelsija, a "Stamford bridž" vapi za igračem takvih karakteristika i renomea.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)