USIJALE SE CEVI, TOPOVI TUKU! Arsenalova fudbalska rapsodija: Klinci iz Londona očarali na generalnoj probi (VIDEO)

Novosti online

30. 07. 2022. u 17:12

FUDBALSKI klub Arsenal je nastavio sa impresivnim izdanjima u okviru priprema za novu sezonu Premijer lige. Ovoga puta, tim iz Londona pregazio je špansku Sevilju, rezultatom 6:0 (4:0).

УСИЈАЛЕ СЕ ЦЕВИ, ТОПОВИ ТУКУ! Арсеналова фудбалска рапсодијa: Клинци из Лондона очарали на генералној проби (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Izabranici Mikela Artete deluje najspremnije za početak najkvalitetnijeg nacionalnog šampionata. Ako mlade topdžije prikažu upola ovakva izdanja kada krene ono pravo, zvanično nadmetanje, nebo je granica za talentovanu dečurliju sa Emirata.

Pre nedelju dana Tuhelov Čelsi je osetio vrag Artetine mašinerije, a Sevilja je danas posle samo samo 19 minuta igre dobila isti tretman. "Tobdžije" su vodile 4:0 posle samo 19 minuta igre.

Plesali su Arsenalovi tehničari oko kaznenog prostora Sevilje od prvog zvižduka, igrali su presing kao da je meč Lige šampiona, a Gabrijel Žesus i Bukajo Saka su postigli po dva pogotka u početnih 20 minuta utakmice.

Brazilac je tako upisao svoje prve pogotke na "Emirejts stadionu", a svoj 5. i 6. ukupno od kada je obukao dres Arsenala.

Novajlija iz Mančester sitija je zabeležio i svoj prvi het trik pošto je u 77. minutu ponovo matirao Bona, a Enketija je stavio tačku na susret u 88. minutu.

"Tobdžije" su tako završile svoj pripremni ciklus sa savršenim skorom od šest pobeda u svih šest utakmica, sa gol razlokom od 20:4.

Arsenal otvara Premijer ligu petog avgusta (21 čas) protiv Kristal Plasa na Selhurst parku.

Na drugoj strani prijateljsku utakmicu u Oslu igrali su Atletiko Madrid i Mančester junajted, ali u tom meču nije viđeno ni pola koliko je prikazao Arsenal.

Na gol se čekalo 86 minuta kada je Žoao Feliks zatresao mrežu za 1:0 i pobedu Atletika.

Alvaro Morata dodao je loptu Portugalcu koji je pogodio sa ivice šesnaesterca.


BONUS VIDEO: Majstorija Kataija
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)