UŽASNE VESTI: Sjajni napadač mora na hemioterapije! Gore je nego što se očekivalo

Novosti online

30. 07. 2022. u 16:19

Pre svega dve nedelje planetu je pogodila vest da jedan od najboljih napadača današnjice ima tumor testisa. I dok su svi očekivali da će zdravo sportsko telo brzo prebroditi ovaj problem, prognoze su daleko gore od onih početnih...

УЖАСНЕ ВЕСТИ: Сјајни нападач мора на хемиотерапије! Горе је него што се очекивало

FOTO:EPA

Naime, napadač Borusije iz Dortmunda Sebastijan Aler moraće na hemioterapije, pošto su dodatni pregledi utvrdili da ima maligni tumor testisa, saopštio je danas sportski direktor "milionera" Sebastijan Kel.

Francuz koji nastupa za selekciju Obale Slonovače nedavno je operisao tumor, a iz nemačkog kluba istakli su da će sa terena odsustvovati nekoliko meseci.

- Sebastijan će dobiti najbolji mogući tretman. Šanse za oporavak su veoma dobre. Želimo njemu i njegovoj porodici prvo snagu i optimizam. Naše misli su sa njima u ovim teškim momentima. Zamolio bih medije, navijače i sve ljude da razumeju da nećemo davati nove informacije o Alerovom stanju u bliskoj budućnosti" - izjavio je Kel za zvanični sajt Borusije.

Dvadesetosmogodišnji napadač je ovog leta stigao u Dortmund kao zamena za Erlinga Holanda iz Ajaksa, u kom je imao sjajnu sezonu u kojoj je na 50 mečeva postigao 32 gola. A pre toga je igrao za Vest Hem, Ajntraht Frankfurt, Utreht i Okser.


BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba