"VOLE GA NAVIJAČI": Nemanja Milunović zvanično predstavljen u Zvezdi (FOTO)

Novosti online

28. 07. 2022. u 14:38

ISKUSNI defanzivac Nemanja Milunović danas se, posle godinu dana, vratio u redove fudbalskog kluba Crvena zvezda.

ВОЛЕ ГА НАВИЈАЧИ: Немања Милуновић званично представљен у Звезди (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Milunović je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić", a sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da će defanzivac iz Čačka biti veliko pojačanje za odbranu srpskog šampiona.

- Milunović će biti veliko pojačanje za Zvezdu, za našu odbranu. Milun dobro poznaje zahteve Dejana Stankovića, neko je koga zvezdaši vole, koga svlačionica voli i ne sumnjam da će biti veliko pojačanje za naš tim - izjavio je Mrkela.

 


Defanzivac je izjavio da je povratak izazvao mnogo emocija kod njega.
 

- Lep je osećaj biti ovde, tek kad vidim stadion i ovu lepotu. Emocije, sve one lepe, mi se vraćaju. Što se tiče povratka, bili su uključeni tu i sportski direktor i Marko Marin i Dejan Stanković i generalni direktor Terzić. Lepo je kad vidite da vas svi žele. Bio sam u kontaktu sa saigračima, kao da sam bio tu sve vreme - izjavio je Milunović.

Crvena zvezda je dolaskom iskusnog štopera značajno ojačala odbrambeni deo tima.

- Imponuje mi da igram sa igračima kao što su Eraković, koji je ekstra talenat, i Dragović, na njega ne treba trošiti reči. Na terenu je sve dokazao, veoma je dobar momak, drago mi je što ću s njima deliti teren - rekao je novi-stari štoper crveno-belih.

Potencijalni rival kluba iz Ljutice Bogdana u plej-ofu Lige šampiona je i turski Trabzon, ekipa koju Milunović dobro poznaje.

- Gledamo prvo sledećeg protivnika, a to je Pjunik. Iskreno, Trabzon je jako dobra ekipa, ali nisu nepobedivi. Moje jednogodišnje iskustvo pokazuje da sve ekipe u Turskoj imaju dosta mana. Trabzon ima dobar napadački trio, ali imaju i dosta mana koje možemo da koristimo - izjavio je Milunović, koji je zadužio dres sa brojem 19 koji je nosio i u prethodnom mandatu na Marakani.


BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna