NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME: Fizioterapeut iz Bosne spasao radnicu sa Zlatibora

Novosti online

28. 07. 2022. u 08:30

NOVI prvoligaš Federacije Bosne i Hercegovine u fudbalu NK Stupčanica trenutno se nalazi na pripremama na Zlatiboru.

НА ПРАВОМ МЕСТУ У ПРАВО ВРЕМЕ: Физиотерапеут из Босне спасао радницу са Златибора

Foto: Shutterstock

Juče je tim iz Olova sa 13:0 deklasirao ekipu Spartak Trnava iz Čačka, a nakon te utakmice u večernjim satima desio se jedan nemio događaj koji se, na sreću, intervencijom fizioterapeuta bosanskog kluba, završio dobro, a samu priču objavila je Stupčanica.

- Jedan jako lep gest našeg fizioterapeuta Elvira Hasanbegovića desio se sinoć u hotelu u kojem odsedamo tokom priprema na Zlatiboru. Naime, u hotelu u kojem borave naši fudbaleri i fudbaleri drugih ekipa, za vreme posluživanja večere, jedna od zaposlenih u hotelu izgubila je svest te je naš fizioterapeut Elvir pritekao u pomoć i istoj osobi povratio svest i brinuo se o njoj sve do dolaska hitne pomoći koja ju je prevezla do prvog doma zdravlja.

Bravo, Ela - navodi se u objavi zvaničnog Fejsbuk naloga ovog kluba.

 


Prvi fudbalski klub u Olovu je osnovan 1924. godine pod imenom Bor. Njegov naslednik je današnja Stupčanica. U novijoj istoriji kluba, Stupčanica je osvojila dva puta titulu prvaka Kantonalne lige Zeničko-dobojskog kantona, Kup Zeničko-dobojskog kantona pa jednu titulu šampiona Druge lige Federacije - Centar.

BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja