HRVAT STAO U ODBRANU SRBINA: Tenzije nakon skandala koji je potresao borilački sport se ne smiriju (FOTO)

Novosti online

28. 07. 2022. u 08:13

BIVŠI švedski MMA borac Džimi Manuva prošle nedelje nakon UFC događaja u Londonu fizički je nasrnuo na našeg Aleksandra Rakića.

ХРВАТ СТАО У ОДБРАНУ СРБИНА: Тензије након скандала који је потресао борилачки спорт се не смирију (ФОТО)

Foto Instagram printscreen/alenthesavagebabic

Podsetimo, naš borac je 2019. nokautom u prvoj rundi poslao 12 godina starijeg Manuvu u penziju. Nakon toga je Rakić postao zvezda poluteške kategorije, a Manuva je završio karijeru.


Prošle nedelje obojica su bili gosti na događaju u organizaciji najjače svetske MMA organizacije, a Rakić je u videu na svom Instagram nalogu otkrio kako je izgledao njihov susret.

Skandal koji je šokirao svet borilačkog sporta nije promakao ni jednom od najboljih boksera u regionu, Hrvatu Alenu Babiću.

Babić je stao u odbranu Srbina tako što je "posetio" nalog Manuve i poslao mu oštru poruku.

- Napao si, bio si mangup, dobro. Ali čemu to Đimi? Šta tebi treba da ti Rakić zabije lakat u čelo i odvali pola glave? Ne treba ti to Đimi, ne tre ba - napisao je Babić.

Nije se dugo čekao odgovor Manuve, koji ne vidi ništa loše u svom nesportskom potezu.


- Ja živim u stvarnom svetu a ne na internetu. Ako pričaš s***a moraš iza toga stajati kao pravi muškarac. Poštovanje svima, strah ni od koga - zaključio je Šveđanin.

 

Foto: Printskrin Instagram/jimimanuwa

 


Alen "Sevidž" Babić je bokser koji gradi karijeru u Velikoj Britaniji. U Londonu je nedavno osvojio "VBC Silver" pojas u kategoriji "bridžervejt" pobedivši Adama Balskog jednoglasnom odlukom sudija. Inače, ovo je prvi meč hrvatskog boksera koji nije završen nokautom. Babić je ovom pobedom stekao pravo da se bori za svetsku VBC titulu, koju trenutno drži Oskar Rivas.

BONUS VIDEO: Ko je Dmitrij Bivol?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!